Pet Mačjih anegdota no. 1

Izvor / Source: buzzfeed.com

1. Submitted by Catherine Dallaire (Facebook).

Moja teta je jedne godine za Božiće poželjela Isusov portret. Našao sam jednu lijepu sliku i naslonio je na zid u mojoj dnevnoj sobi, namjeravajući se kasnije vratiti i umotati je. Nakon nekog vremena sam čuo čudne zvukove struganja koji su dopirali iz dnevne sobe. Vratio sam se tamo i zatekao svoju mačku kako zubima drži okvir slike i vuče istu preko poda dnevne sobe. Viknuo sam "Hej"". Ispustila je sliku i pobjegla glavom bez obzira. Još uvijek mi nije jasno što je namjeravala učiniti sa slikom.

2. Submitted by jenk45e655a19.

Moja mčaka obožava krasti pripadače i stavljati ih u našu obuću kada ne gledamo.

#bloggingtips #WixBlog


3. Submitted by Suzanne Brown (Facebook).

Moja mačka voli pjesmu "I'm Gonna Be" od Proclaimersa. Kad god pustim tu pjesmu, bez obzira gdje se nalazila, moja mačka dotrči do zvučnika i prednjim šapicama se nasloni na zvučnik. Nemam pojma zašto voli tu pjesmu ali uvijek pali.

4. Vanessa Ryan (Facebook).

Moja mačka prdi kao odrasli čovjek.

5. Submitted by Talia Everding (Facebook).

Naša mačka nam donosi čarape - ušulja se u naše ormare, zgrabi čarape i nosi ih po kući korakom koji govori "pogledaj me, uhvatila sam nešto", zatim baci čarape na sred poda i odšeta.


#crocatia#mačke#cat#zabava#ljubimci#mačka#mačićSource of image / Izvor slike: https://theverybesttop10.com/xbox-fanboy-cats/

1 view0 comments

Recent Posts

See All