Mačka na vješalima

Između mene i mačaka načelno vlada međusobna velika ljubav, no, povremeno je ta ljubav obostrano znala biti fizički bolna. Mačke su mačke, to je životinjica, neke stvari ne shvaća – a taj dio je meni dugo bio nejasan, pisati ću o tome poslije, dakle, neke stvari ne shvaća pa te ujede, ogrebe. A ja sam čovik ali čovik koji je bio dite. Dite je biće smanjene razine svjesnosti i samosvjesnosti i kao takvo može činiti neke pizdarije bez da shvaća da su to pizdarije.

Neke od pizdarija koje sam ja činio je bilo nanošenje fizičke boli mačkama. Ima više tih priča, sada ću vam ispričati najsmišniju. Živio sam na selu, kao što sam već govorio u priči o rođenju ljubavi između mene i mačaka, moji nisu imali puno životinja, uglavnom mačke i svinje. Mačke za zabavu i lovljenje miševa, svinje za jest. Ja kao dite sam te dvi funkcije nekako izjednačio pa se dogodio problem.

Došlo vrime slanja svinja u vječna lovišta, tako su i moji poslali naše. Nikada mi nije bilo dopušteno gledati taj trenutak slanja svinja u vječna lovišta ali sam naknadno izlazio van ii pomagao koliko sam mogao oko obrade mesa. Gledajući kako veliki ljudi obrađuju meso velike životinje, meni je palo napamet da bi mali čovik (ja) mogao oraditi meso male životinje (mačke – mačka na aparatima).

Izgubim se tako od odraslih, odem u dvorište potražiti mačku. Na njenu žalost, našao sam je. Za one koji su osjetljiviji odma ću reći, mačka je ostala živa i zdrava. Jedva.

Naime, našao sam nekakve konopčiće, mislim one plave za vezanje bala sijena, ufatio sam mačku, zavezao joj zadnje šape i obisio je za štrik (ono di se roba suši). Zadovoljan svojim početnim uspjehom se vratio u garažu kod odraslih potražiti pomoć. Pitao sam starog nož jer sam vidio kako oni nožem skidaju svinjsku dlaku s površne kože, pa sam ja zaključio da bi moj prvi korak trebao biti skidanje mačjeg krzna.

Starom su iskočili upitnici iznad glave jer mu nije bilo jasno šta će malom ditetu nož. Malo dite (ja) mu je objasnilo zbog čega želi nož. Ukratko, mačka je po hitnom postupku oslobođena, onako istraumatizirana i preplašena je otrčala teturajući se a ja sam bio kažnjen.

Pitam se jel bih bio kažnjen da su mi roditelji Kinezi.
0 views0 comments

Recent Posts

See All